Telefonnr.

+45 40357711

Email

dorte@zoneterapi.org

Åbningstider

Mandag til Torsdag 9-17

Fysiurgisk massage
Hvis du går med forskellige skader som f.eks. hold i ryggen, ondt i skuldre og nakke, ondt i benene, golf/tennis albue, kan jeg hjælpe dig med fysiurgisk massage, som er dybdegående massage.
Læs mere om fysiurgisk massage her

Book tid


Zoneterapi

Med zoneterapi, som er en slags fodmassage, kan du få ro og balance i din krop vha. tryk og massage af forskellige områder under dine fødder. Du kan også få behandlet din baby eller barn med zoneterapi. Du kan også vælge at kombinere zoneterapi og fysiurgisk massage, da det er meget effektivt.
Når du bestiller tid til zoneterapi hos mig i den holistiske klinik, så varer en behandling 60 minutter og ved første behandling opretter jeg journal og sætter mig ind i, hvad jeg skal hjælpe dig med. Da jeg er RAB (Registeret Alternativ Behandler) Zoneterapeut, giver Sygeforsikringen Danmark tilskud til zoneterapi-behandlingen og nogle sundhedsforsikringer gør også.
Læs mere om zoneterapi her

Book tid


Dr. Bachs blomsterremedier

Bachs blomster remedier er homøopatiske dråber, som kan hjælpe dig med at få de følelser som du går og “bokser” med i balance. Jeg hjælper dig med at sætte ord på disse igennem samtale, som derpå munder ud i en behandlerflaske med de rette blomsterdråber i.  Der er selvfølgelig tale om almindelige hverdagsfølelser og ikke tunge psykiatriske diagnoser og lidelser. Disse skal man selvfølgelig i dialog om med sin læge.
Læs mere om blomsterdråberne her

Book tid


Japansk lifting

Dette er en form for naturlig ansigtsløftning, med behagelig ansigts massage, ansigtszoneterapi, masker, massage af nakke, skuldre, arme og hænder med afsluttende fodmassage/zoneterapi. Der bruges forskellige olie og cremer.
Læs mere om Japansk lifting her

Book tid

Reiki healing
Hvis du mangler energi, er udmattet og trænger til at få ladet “batterierne” op, kan Reiki healing genoprette harmonien hos dig.
Book tid