Telefonnr.

+45 40357711

Email

dorte@zoneterapi.org

Åbningstider

Mandag til torsdag 9-17. Weekend efter aftale

Jeg er fra 1967, er gift og har fire børn.

Jeg er uddannet zoneterapeut, fysiurgisk massør, Bachs blomster-terapeut, Reiki healer og ansigtsterapeut. Udover disse uddannelser har jeg taget kurser i Øreakupunktur, Japansk lifting, babyzoneterapi/massage og kursus i urter, vitaminer, mineraler og kosttilskud til de enkelte organer. 

Jeg har tidligere arbejdet som IT-udvikler i næsten 20 år, før mit arbejdsliv tog drejning, over i en spændende uddannelse indenfor alternativ behandling, som førte til min dejlige klinik, jeg har i dag.
Med den baggrund jeg har, kender jeg til de udfordringer og problematikker, det moderne arbejdsliv fører med sig, hvilket betyder at jeg kan møde dig der hvor du er og hjælpe dig med at få det bedre i både krop og sjæl.